DE CE AR TREBUI SĂ NE ALEGI PE NOI?

Cultura informală a companiei, atmosfera prietenoasă la birou, posibilitatea dezvoltării carierei. Acestea sunt cele mai comune lucruri pe care le apreciază angajații noștri.

Ne pasă atât de calitatea produselor noastre, cât și de calitatea vieții profesionale a fiecărui angajat. Pentru a evita suprasolicitarea, oferim o mulțime de beneficii și încercăm în permanență să oferim cât mai multe. Nu ne referim doar la recompense financiare, ci și laude din partea șefului sau echilibrul vieții profesionale.

BENEFICII

Tichete de masă
Îngrijire medicală
Bonus
Echilibru între viața profesională și cea personală
Discount pentru produsele companiei
Concursuri de alergat
Teambuilding-uri
Companie internațională

POZIȚII DISPONIBILE

CARE ESTE PROCESUL DE SELECȚIE?

TRIMITE-NE CV-UL TĂU

Departamentul nostru de Resurse Umane va primi CV-ul tău și te va anunța în cel mult o săptămână dacă ai fost selectat pentru prima rundă a procesului nostru de recrutare.

PRIMA RUNDĂ CU DEPARTAMENTUL DE RESURSE UMANE

În prima rundă, probabil că vei întâlni una dintre persoanele noastre responsabile de resurse umane. Vom vorbi despre compania noastră și poziție, dar mai presus de toate, am dori să aflăm mai multe despre tine. Vei afla, de asemenea, cum va arăta întregul proces de selecție.

SFAT: Înainte de interviu - încearcă să consulți site-ul nostru și să afli ceva despre compania noastră.

A DOUA RUNDĂ CU SUPERIORUL TĂU

"Dacă fiecare etapă a mers bine în prima rundă, probabil te vom invita la a doua rundă, unde îl vei întâlni pe potențialul șef. Poate că va repeta ceea ce ai discutat deja cu departamentul de resurse umane, dar va fi cu siguranță momentul să discutați mai detaliat despre poziție și pentru a răspunde la câteva întrebări mai complicate.

SFAT: Dacă oricare dintre întrebări îți pare prea complicată, nu îți face griji, nimeni nu este perfect, este suficient dacă arăți dorința de a învăța. "

CENTRUL DE TESTARE / EVALUARE

"Cele mai multe procese de selecție se încheie cu a doua rundă. Dar dacă ai candidat pentru una dintre pozițiile manageriale, va trebui să treci printr-o altă rundă. A treia rundă este axată pe sarcini practice și pe prezentare. Managementul nostru va fi juriul tău în ultima etapă a procesului de recrutare.

De asemenea, este posibil ca după evaluarea cu conducerea noastră să urmeze testarea psihologică. "