Am lansat noile produse Ex9B40J, Ex9HB, Ex9P2FH și BBP

article.png

Mini-întreruptoare, Ex9B40J

Mini-întreruptoarele automate slim Ex9B40J sunt potrivite atât pentru aplicațiile rezidențiale cât și cele comerciale. Această gamă cu lățimea modulului 3/4 - 13.5mm pe pol în loc 18mm la dispozitivele obișnuite, face din această serie cea mai bună opțiune pentru instalațiile limitate ca spațiu. S-a păstrat structura internă a familiei obișnuite de produse Ex9B, ceea ce face ca Ex9B40J să fie deplin compatibil cu accesoriile întreruptoarelor regulate Ex9B: bobine de declanșare, minimă tensiune și supra-tensiune, contacte auxiliare și contacte de semnalizare defect. Se pot utiliza până la trei unități de contacte auxiliare și / sau de semnalizare declanșare, plus până la două bobine.

Sonerie modulară pe șină DIN, Ex9HB

Soneriile modulare Ex9HB cu montaj pe șină DIN sunt potrivite în principal pentru aplicații rezidențiale ca sonerie sau alarmă de acces. Această sonerie se montează pe șina DIN, în interiorul cutiei având design modular. Nivelul de sonor minim este de 75 dB.

Dispozitive cu montaj pe ușă Ex9P1 și Ex9P2

Gama de butoane și lămpi de semnalizare Ex9P1 sunt folosite in variate aplicații pentru rezidenţial și indus-trial, panouri de comandă sau controlul motoarelor. Acestea sunt concepute ca dispozitive compacte combinate din diferite părţi modulare - capișon, adaptor fixare, unitate contact și de semnalizare. Aceste părţi se pot combina în diverse variante pentru a realiza diferite functii. Pentru versiunile semi-transparente (iluminate) pot fi folosite elemente LED cu luminozitate puternică ce asigură indicații sigure ale circuitului, reduce puterea de consum si crește durata de viață. Capetele de comandă sunt concepute în culori luminoase și semnalizarea este realizata in culori deschise si eficiantizeaza suprafața cu inel din aluminiu. Sunt disponibile în culori variate, forme și tipuri.

Barete de conexiuni BBU, BBP şi BBUE

Baretele de conexiuni permit conectarea eficientă şi fiabilă a dispozitivelor ȋn cutia de distribuţie. Unele versiuni sunt echipate cu capace de capăt. Există disponibile şi capace de capăt ambalate separat pentru toate tipurile de bare.